بیزینس پلن با تاپ توجیهی راه نو برای پیدا کردن جدیدترین دانش درمورد

کسب و کار چه در حد راهاندازی یک کارگاه شیرینیپزی خانگی باشد، چه گروه کارخانجات تولیدی پوشاک، برای رسیدن به موفقیت باید بیزینس پلن یا طرح کسب و کار داشته باشد.

درست است که خلاصه یا چکیده همیشه اول هر کتاب یا طرحی نوشته میشود، اما شما باید آن را آخر کار بنویسید! چرا که قبل از نوشتن طرح کلی نمیدانید نکات مهم و کلیدی که باید در قسمت خلاصه به آنها اشاره کنید، کدامند.

شماره سریالهای شناسایی مربوط به انجمنها یا نهادهای قانونی

هر داد مزیت رقابتی که به ذهنتان میرسد را در این بخش بیان کنید؛ بهعنوان مثال، داشتن حق ثبت اختراع یا مالکیت معنوی که میتواند از محصول شما محافظت کند، یک داد مزیت رقابتی محسوب میشود.

همچنین به عنوان نقشه راه شرکت شما عمل میکند، کسب و کار شما را در مسیر درست نگه میدارد و تضمین میکند که عملیات شما برای رسیدن به اهداف مشخص شده در برنامه شما رشد و تکامل مییابد.

در این مطلب تصمیم داریم در ابتدا درباره چیستی و ماهیت پلن کسب و کار صحبت کنیم و در کنار بیان چارچوب یا ارکان اصلی آن (مولفه های اصلی آن) روش نوشتن بیزینس پلن و مراحل طراحی بیزینس پلن را توضیح دهیم.

اگر یک کسب و کار نوپا هستید یا درزمینه مالی تجربه کافی ندارید، حتما از یک مشاور مالی- حقوقی کمک بگیرید.

در زیر هر بخش از یک طرح تجاری سنتی را به تفصیل بیان میکنیم.

برای تعریف بازار هدف و یادگیری در مورد تحقیقات اولیه و ثانویه بازار به کمک نیاز دارید؟ با ما تماس حاصل فرمایید.

نکته: بیانیه ماموریت باید با اهداف کسبوکار شما تطابق داشته باشد.

پرسونای مخاطب شما به شما میگوید مشتری چگونه فکر میکند؟ چگونه به محصول شما احساس نیاز میکند و برای رفع آن نیاز چه مسیری را طی میکند تا به محصول شما برسد؟

شاید شرکت اینطور احساس میکند که اطلاعات زیادی برای ارائه ندارد، چون تازه کارش را شروع کرده است.

طرح بازاریابی حاوی برنامه به صراط مستقیمی شرکت در حوزه بازاریابی,فروش, تبلیغات, برندسازی, منابع و بودجهبندی هرکدام از موارد در یک بازه زمانی مشخص است.

بهعبارتی میتوان گفت قبل از نوشتن گام سوم باید هم محصولتان را اطلاعات بیشتر خوب شناخته و هم بازار خودتان را خوب تحلیل کرده باشید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *